80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Steenslag schadeherstel

Ziet u het al gebeuren?

Er wordt door berijders in veel gevallen gekozen om kleine beschadiging als steenslag niet te herstellen omdat het een hoop gedoe is. Niet bij ons. Wij nemen alle zorgen en afhandeling van dit 'gedoe' graag van u over. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie zorgen wij ervoor dat u uw auto weer als nieuw terug krijgt.

Rendition object (423)

Hoe klein of groot de schade ook is, wij lossen het op

Hoe vervelend is het al als u putjes of kleine lakschades krijgt door steenslag. Dit is vaak niet te voorkomen. Vaak doen we hier niets aan. Dit kan helaas wel resulteren in kleine roestplekken die zich kunnen uitbreiden. Wij helpen u graag om deze schades te herstellen, hoe klein of groot ze ook zijn.

Speciaal voor deze type schades hebben wij spotrepair in het leven geroepen. Het voordeel van deze techniek is dat onze specialisten zich focussen op de plek van de schade. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld niet het hele onderdeel waar de schade opzit hersteld of vervangen te worden. Dit betekent voor u dus niet alleen een sneller autoherstel, maar ook een goedkoper herstel met behoud van kwaliteit. Vaak is de schade met spotrepair binnen een dag hersteld.