80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Krassen verwijderen

Snel en simpel een kras verwijderen

Parkeerschade opgelopen? Of is er een fiets langs de deur geschaafd? Krassen, zowel lichte als diepe, blijven vervelend. Gelukkig kunnen wij iedere kras snel herstellen. Zo zorgen we ervoor dat u tijd én kosten bespaart!

Rendition object (427)

Krasvrij op weg

Niemand vindt het leuk om krassen op hun geliefde en dure auto te zien. Deze wilt u uiteraard zo snel en zo goed mogelijk verwijderd hebben zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Een beetje polijsten werkt vaak al om lichte krassen te verwijderen. Echter werkt dit niet bij diepe krassen. Als deze niet tijdig worden hersteld, kan dit uiteindelijk resulteren in roestplekken en in het verlengde hiervan kunnen deze plekken zich een weg onder de lak eten waardoor er een gat ontstaat.

Met een ruime ervaring op gebied van krasverwijdering en het werken met de nieuwste middelen en techniek is ons team gespecialiseerd in het verwijderen van de diepste krassen.

Kosten krasverwijdering

De kosten van het verwijderen van een kras zijn afhankelijk van verschillende factoren: diepte van de kras, lengte van de kras, is er sprake van roest en moet de auto opnieuw gespoten worden.

Onze schadecalculator zal deze factoren allemaal nauw analyseren waarna hij de punten samen met u doorloopt om zo tot een scherpe prijsopgave te komen.