80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie


Autoschade wilt u zo snel mogelijk verhelpen. Of u nu binnenloopt met een klein krasje of een fikse schade, bij ons wordt u vriendelijk en vakkundig geholpen. Wij regelen alles voor u op het gebied van schadeherstel: van passend vervangend vervoer tot de administratieve afhandeling.

Beckers Autoherstel Groep Service

Beckers Autoherstel Groep Service en Garantie

Algemene voorwaarden BOVAG Autobedrijven koop/reparatie & onderhoud

Download hier de nieuwe particuliere voorwaarden die vanaf 1 februari 2020 verplicht zijn voor alle bij BOVAG aangesloten (ruit-)schadeherstelbedrijven en caravan- en camperschadeherstellers. Zij gelden voor overeenkomsten over koop en over reparatie en onderhoud van auto’s, onderdelen of accessoires tussen leden van BOVAG Autobedrijven en consumenten. Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg (CZ).


Samenwerking met verzekeraars

Beckers Autoherstel Groep heeft met veel leasemaatschappijen, verzekeraars en assurantietussenpersonen afspraken gemaakt over het herstel van uw voertuig. Heeft u een autoverzekering bij een van onderstaande maatschappijen of verzekeraars? Dan kunt u bij ons voor schadeherstel. Check uw groene kaart of neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.

Eigen risico autoverzekering

Het eigen risico is een deel van de autoschade dat u zelf moet betalen. Of u een eigen risico heeft, is afhankelijk van de autoverzekering die u heeft afgesloten. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar. Als het om een verhaalbare schade gaat, keert de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij het eigen risico aan u uit na het verhalen van de autoschade. Heeft u hulp of advies nodig? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag verder!