80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Auto spuiten

Auto spuiten bij schade

Spuitwerk is een belangrijk onderdeel van schadeherstel. Door de vakkundige werkwijze zorgen onze specialisten ervoor dat de herstelde schade onzichtbaar is. Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken wij samen met de bekende lakleveranciers van AKZO en BASF.

Rendition object (574)

De lak weer als nieuw

Wanneer we uw auto gaan spuiten, repareren we eerst de schade aan uw auto. Vervolgens plakken we het deel van de auto af en wordt in de high tech spuitcabine weer de oorspronkelijke kleur aangebracht. Daarna laten we de lak drogen en wanneer deze is uitgehard, wassen we uw auto. Hierdoor ziet de lak en uw auto er weer als nieuw uit.

Als het een kleine lakschade betreft kunnen we het ook herstellen middels spotrepair. Het voordeel van deze techniek is dat onze specialisten zich focussen op de plek van de schade. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld niet het hele onderdeel waar de schade opzit hersteld of vervangen te worden. Ook schades als steenslag en krassen op de auto worden hier vaak mee hersteld.

De kosten en de duur van het spuitwerk hangen af van de grootte van de schade. Om te zorgen dat u gewoon mobiel bent, bieden wij u een leenauto of leenfiets aan.