80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Lakschadeherstel

Ooit laat die verf helemaal los...

Wees er dus snel bij, en laat de Beckers Autoherstel Groep uw auto opnieuw lakken voordat het te laat is. Want een roestplek is in een mum van tijd ontstaan. Een van de methoden die we hiervoor gebruiken is spotrepair. Door spotrepair kunnen we uw auto binnen één dag weer hersteld bij u afleveren.

Zo gaat u snel en als nieuwe de weg op!

Rendition object (359)

Wij herstellen uw lakschade

Hoe zuinig u ook op uw geliefde auto bent, soms is lakschade niet te voorkomen. Zeker niet als anderen de schade veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan steenslag. Het is belangrijk om deze snel te herstellen om zo roestplekken en in het verlengde hiervan het doorroesten te voorkomen. Lakschade kan vaak hersteld worden middels spotrepair. Dit is een snelle en goedkope herstelmethode waarbij enkel gefocust wordt op de plek van de schade. Hierdoor hoeft niet het hele onderdeel zoals bumper of portier aangepakt te worden.

Wij beoordelen vooraf of de schade middels spotrepair hersteld kan worden. Is dit niet het geval, dan zullen wij in veel gevallen uw auto of het onderdeel spuiten. Om de kwaliteit van de lak te waarborgen, werken wij samen met bekende leveranciers zoals AKZO en BASF.