80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Ruitschadeherstel

Sterretje of barst in de autoruit?

Het herstellen van schade aan uw autoruit is voor Beckers Autoherstel Groep geen enkel probleem met onze vakkundige autoruitreparatie techniek. Vaak is de reparatie klaar terwijl u wacht.

Rendition object (559)

Uw autoruit weer als nieuw

Bij de Beckers Autoherstel Groep repareren we een pit, ster of barst in uw voorruit met een speciale hars. Hierdoor wordt het snel gerepareerd en is het niet nodig om uw complete voorruit te vervangen. De reparatie is klaar terwijl u wacht én u heeft een lagere schadelast. Alleen maar voordelen dus! Wanneer uw autoruit niet meer te repareren is, dan vervangen wij de ruit door een nieuw exemplaar. Uiteraard voldoet deze aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Hierdoor weet u dat u bij ons voor veiligheid en kwaliteit kiest.

Wat kost het om een autoruit te vervangen?

De kosten van het herstellen van autoruitschade zijn afhankelijk van hoe groot de schade is. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet de gehele voorruit vervangen worden? Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de kosten van de reparatie of vervanging. Transparantie in communicatie vinden wij belangrijk, daarom kunt u altijd rekenen op een eerlijke en vrijblijvende prijs vooraf.