80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Camper & Caravanschadeherstel

Alsof het door een beer komt!

Naast schadeherstel aan auto’s hebben wij ook jarenlange ervaring met het herstellen van schades aan caravans en campers. Ons team is namelijk gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden aan campers en caravans. Hoe groot of klein de schade ook is, {{site_name}} staat voor u klaar.

Rendition object (556)

Specialisten op gebied van caravan & camperschade herstel

Of u nu nog op vakantie moet gaan of van vakantie terugkomt, wij begrijpen dat u uw camper/caravan schadevrij wilt houden. Ons team van professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel aan uw caravan en camper. Zo kunt u bij Beckers Autoherstel Groep terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof.

Maar ook voor uw airconditioning en elektronische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met de modernste technieken en innovaties kunnen wij iedere schade herstellen.

Daarnaast zijn we ook uw partner als het gaat om de vervanging van uw caravan- of camperbanden en de vervanging van uw ruiten.

Zo kunnen wij u het totale plaatje aan service bieden. Dus heeft u schade aan uw caravan of camper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.