80+ vestigingen in Nederland

Merk-erkend schadeherstel

Schadeherstel- en BOVAG garantie

Wij lossen het voor je op

Beckers Autoherstel Groep - Autoschadeherstel

Weer snel en veilig de weg op

Herkent u dit? U wilt ’s ochtends naar uw werk rijden en u ziet een klein deukje in de bumper van uw auto. Dat is natuurlijk ongewenst en heel vervelend. Bij Beckers Autoherstel Groep werken échte vakmensen die met de nieuwste technieken en technologie u weer zo snel mogelijk op weg helpen.

Rendition object (550)

Schadeherstel tot in de details

Bij ons weet u direct waar u aan toe bent. Wij hebben heldere afspraken met verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Werkt wel zo prettig voor u! U kunt bij ons vertrouwen op een complete en persoonlijke service rond schadeherstel. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling van de kosten met uw verzekeraar, leasemaatschappij of fleetowner. U heeft er zelf dus geen omkijken naar.

Expertisekosten
Laat u bij ons een expertise verrichten? Dan kan het zijn dat er sprake is van bijkomende taxatiekosten. Deze kunnen verschillen per schade en per verzekeraar. De taxatiekosten zijn altijd de door ons werkelijk gemaakte kosten/uren. Wordt de schade bij ons hersteld, dan worden deze kosten uiteraard weer gecrediteerd.

Schadeherstel volgens de nieuwste technieken
Wij repareren kleine en grote schades eenvoudig en snel door de nieuwste technieken in te zetten. Door onze vakkundige aanpak bespaart u tijd en kosten. U kunt erop rekenen dat onze vakmensen het schadeherstel aan uw auto altijd direct oppakken. Wij vinden het vanzelfsprekend om uw auto ook weer netjes af te leveren.